Prírodné pamlsky a výživa pre psy a mačky                                                                                         

So psom - online

11.04.2021

So psom - online

Máte doma psíka, s ktorým potrebujete chodiť na cvičák, alebo šteniatko, ktoré potrebujete naučiť nejakým návykom a neviete ako na to ? 

Každý Vám odporúča, aby ste navštívili cvičák, skúseného trénera ale v momentálnej situácii sa to nedá ? 

Mám pre Vás riešenie. 

Stačí poriadne hľadať na internete a nájdete odpovede na svoje otázky. Doba ide rýchlo dopredu a keď sa nedá stretávať sa osobne, mnoho ľudí a trénerov sa vynašlo a organizujú online semináre alebo aj online tréningy.  

Tiež na YOUTUBE existuje mnoho ľudí, ktorí radia, ako cvičiť nejaké cviky a ako psíka naučiť rôzne veci, od základnej poslušnosti po najrôznejšie triky. Samozrejme, nie každý, kto o sebe tvrdí, že je odborník, ním aj skutočne je. Treba si vyberať s rozumom, a ideálne si aj niečo o danom trénerovi zistiť.

Ale ako sa hovorí: "Kto hľadá, nájde"  -  to isté platí aj pri tejto problematike. 

Ak so svojím psíkom robíte nejaký šport, ale momentálne sa ho nemôžete zúčastniť a neorganizujú sa sútaže, nezúfajte. Ďalšia z vecí, ktorá koluje po internete sú rôzne výzvy, či už trikové, dogdancingové, dokonca sa robia aj rôzne online výstavy (tým to začalo), ak máte radi turistiku so psom tiež nájdete rôzne výzvy na zdolanie určitých vzdialeností.

Tiež sa stačí len prelúskať internetom a určite nájdete výzvu aj pre seba. 

Mnoho udalostí nájdete na Facebooku. Napríklad v skupine "Kynologické online kurzy" tam som sa aj ja dozvedela o rôznych výzvach a seminároch, čiže túto skupinu Vám odporúčam. 

Ak máte nejaké otázky ohľadom toho, kde hľadať návody na inšpiráciu na trénovanie so svojím psíkom, kľudne mi napíšte na Lokiho stránku na FB "Amazing Loki - Australian cattle dog " a poradím Vám. 

Jarmila Martinková

#Natureca

#Adahy

Vytvorené systémom www.webareal.sk

M2RlYz