Prírodné pamlsky a výživa pre psy a mačky                                                                                         

Výživa psieho športovca - proteínový mix

01.09.2021

Výživa psieho športovca - proteínový mix

Máte doma psieho športovca a chcete zlepšiť a podporiť jeho výkon pri práci ? Alebo potrebujete psíkovi doplniť energiu počas dlhotrvajúceho tréningu či preteku, prípadne chcete dosiahnuť u psíka lepšie osvalenie ? Máme pre vás ideálne riešenie.

Natureca Proteínový mix

Každý vie, že zdrojom energie sú hlavne bielkoviny a tuky. Pes nevie pre tvorbu energie využiť cukry tak ako človek a najviac energie získava z tukov (cca 45%) a následne z bielkovín (cca 35%). Zdroj energie z bielkovín je veľmi dôležitý pre ochranu mäkkých svalových tkanív. Pri nedostatočnom množstve proteínov v tele pri záťaži, je u psa vyššie riziko, že si spôsobí počas výkonu úraz.

Tak ako všetky naše produkty, aj  proteínový mix je zložený len z čisto prírodných zložiek, bez konzervačných látok a bez dochucovadiel a farbív. Zmes je zložená zo sleďového proteínu, sardinkového proteínu, krilového proteínu, lososového proteínu a z pečeňového (hydina) proteínu. Je vo forme prášku, má svetlo hnedú farbu a veľmi intenzívnu vôňu po rybách.

Proteínový mix je prioritne určený pre intenzívnu výživu psích športovcov. Proteíny v ňom sú získavané hydrolýzou, vďaka tomu nespôsobujú u zvierat alergie, majú vysokú stráviteľnosť a nezaťažujú tráviaci trakt psa.

Protein dog mix je vhodný pre všetky plemená psov, všetky veľkostné kategórie psov a predovšetkým pre zdravých jedincov (bez poruchy ľadvín, pečene, cukrovky, epilepsie,...)

Je vhodný hlavne pre aktívnych psích športovcov, ale aj ako pomocník na prípravu psa pred výkonom a pred vysokou záťažou. Taktiež je možné ho využiť  pre doplnenie energie počas pretekov či počas dlhšie trvajúcej práce (viac ako 90 minút). Proteínový mix nezaťažuje tráviaci trakt.

Odporúčané dávkovanie nájdete po kliknutí na TENTO odkaz.

 

 Jarmila Martinková

#Natureca

#Adahy

 

 

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YTMyZjZhYm