Prírodné pamlsky a výživa pre psy a mačky                                                                                         

Tip na viaočný darček pre psíka

25.11.2021

Tip na viaočný darček pre psíka

Máte doma štvornohého miláčika a uvažujete nad tým aký darček mu kúpiť pod vianočný stromček ?

V tomto článku sa dozviete pár nápadov a tipov na darčeky pre psíkov.

 

Pamlsky/maškrty

Žiadny psík neodmietne kvalitné a chutné pamlsky a maškrty, takýmto darčekom zaiste ulahodíte každému. Ak pamlsky bežne používate, skúste pod stromček pre chlpáča vybrať nejaké zaujímavé, ktoré ešte nemal alebo zvoľte príchuť, akú bežne nekupujete. Na našej stránke www.natureca.cz nájdete množstvo kvalitných, prírodných pamlskov, ktoré neodmietne žiadny psík. 

 

Hračky

Na trhu existuje množstvo rôznych hračiek, z ktorých si stačí len vybrať tú pravú pre vášho psíka. Pri výbere hračky by ste mali dbať na to, aby bola bezpečná, určite nekupujte hračku v hračkárstve (lebo už aj to som počula, že niekoho napadlo) ale v špecializovanom zoo obchode, kde vám v prípade potreby s výberom hračky poradia. Moje psíky zbožňujú akékoľvek hračky, ktoré pri hre pískajú. Na trhu ale existuje kvantum rôznych hračiek, loptičiek, z rôznych materiálov, hračky pískacie, naťahovacie, hádzacie, stačí si len vybrať, ktorá vám a vášmu psíkovi sadne najviac. U nás je na prvom mieste puller  :-) . 

 

Vitamíny a doplnky

Aby bol psík celý rok zdravý, zaslúži si kvalitné vitamíny a doplnky stravy, na našom e-shope nájdete vitamíny vo forme prášku, ktoré len jednoducho zamiešate do kŕmnej dávky psíka. V ponuke máme spirulinu, chlorella , multi - dog, dog protein, kelpu, křemelinu, pivovarské kvasnice – tieto vitamíny sú na zvýšenie a podporu imunity psíkov, zlepšenie kvality srsti, lepšiu odolnosť organizmu, odstránenie zubného kameňa (konkrétne účinky jednotlivých vitamínov zistíte po kliknutí na jeho názov).

Ďalej u nás nájdete aj kvalitné a zdravé oleje na kĺby, na zlepšenie imunityodolnosti organizmu a bonbóny z ovčieho tuku na zlepšenie kvality srsti a kože 

 

Adventný kalendár

V dnešnej modernej dobe, existuje už naozaj mnoho vecí, ktoré zaujmú vyberavých majiteľov a ich psíkov. Prečo by aj psík nemohol mať adventný kalendár ? V rôznych psích obchodoch môžete zohnať aj adventný kalendár pre psíka, zväčša sa v ňom ukrývajú rôzne psie maškrty na každý deň.

 

Pelech, matrac, kenelka

V akom stave má váš havko svoje miesto na spanie ? Máte pre neho pohodlný pelech ? Čo tak vyskúšať ortopedický matrac, ktorý je vhodný pre mladé psíky ale aj pre seniorov, pomáha skvalitniť psí odpočinok. Ak má váš psík rád svoj pokoj, odporúčam siahnuť po kenelke (klietke pre psíka), aby ste mu mohli vo vašej domácnosti vytvoriť útulné miesto, kde ho nikto nebude rušiť.

 

Set vodítko + obojok

Každý psík, ktorý je zvyknutý na venčenie zaiste disponuje svojím obojkom s vodítkom, ale čo tak vymeniť váš opotrebovaný obojok za nejaký nový, dizajnový kúsok ? Na trhu existuje množstvo psích obchodov, v ktorých môžete zohnať naozaj krásne sety, ktoré sa hodia každému či prípadne sú určené na rôzne príležitosti. V dnešnej dobe už zoženiete naozaj množstvo zaujímavých kúskov.

 

Postroj

Ak chodíte so psíkom napríklad často behať, či radi zdolávate rôzne horské túry, určite by medzi darčekmi pre vášho psíka nemal chýbať kvalitný postroj, vhodný práve na takéto príležitosti. Nie je postroj ako postroj a preto by ste mali zvoliť taký, ktorý vášmu psíkovi najlepšie sadne a nebude odmedzovať voľný pohyb jeho lopatiek.

 

Hlavolam

Psí hlavolam je interaktívna logická  hra, pozitívne ovplyvňuje psychiku psa, pomáha zahnať nudu, učí psíka kľudu (vhodný aj pre hyperaktívne psíky), rozvíja schopnosti a mentálnu stránku psíka. Hlavolamy sú vhodné pre psíky každého veku aj veľkosti. Hlavolam psíka pozitívne unaví, nakoľko, aby psík hlavolam vyriešil musí aktívne čuchať – intenzívne čuchanie psíka unaví.

 

Ňuňu deka

Túto deku určite musíte mať. Je na pohľad veľmi krásna, na dotyk neuveriteľne mäkká a príjemna. Vyrobená je z mikrovlákna s vyšším vlasom, je veľmi jemná, hrejivá a hebká. Je vhodná ako prehoz na gauč prípadne posteľ alebo sa ňou môžete jednoducho zakryť aj vy pri pozeraní filmu.

Domáce keksíky

Ak patríte k ľuďom, ktorí radi pečú, upečte jednoduchý „koláčik“ pre svojho psíka. Stačí vám pár ingrediencií a trocha fantázie a chutné pamlsky sú na svete. Ja som pri tomto recepte použila kuracie pečienky, vajce, nastrúhanú mrkvu, Natureca konopný olej a ovsené vločky, všetko som spolu rozmixovala a dala piecť.

Jarmila Martinková

#Natureca

#Adahy

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZGZiNWYyN